Voor beginnende of meer gearriveerde trainers, organiseert de Bond Kanopolocomissie komende zomer een ’train de trainer’ dag. Deze eendaagse cursus voor beginnende coaches zal ingaan op de basis die nodig is om een kanopolo-team te trainen. Zaken als trainingsopbouw, techniek, tactiek en teambuilding zullen worden besproken. De cursus zal gegeven worden door Sytse van der Zwan, bondscoach Nederlandse Damesselectie, en Tim Schrama, oud-bondscoach Taiwan en Jong Oranje. De cursus is bedoeld voor een ieder die een kanopolo-team traint of hier mee wil gaan beginnen. Ook meer ervaren trainers zijn zeker welkom aangezien de cursus zeker nieuwe inzichten zal meegeven en een gem├¬leerde groep deelnemers zorgt voor nog meer diepgang.

Beoogde datum is 13 juni, echter dit is nog onder voorbehoud van de definitieve keuze van de locatie.

Wat: Train de Trainers dag. Cursus voor (beginnende) kanopolocoaches
Wanneer: 13 juni (onder voorbehoud)
Hoe laat: inloop 9:30, start 10:00 en einde uiterlijk 16:00
Waar: nog te bepalen
Kosten: er zal naar verwachting een kleine vergoeding worden gevraagd van enkele tientjes per deelnemer, dit afhankelijk van de definitieve locatie

Aanmelden: mail naar martijn.rol@kanopolo.nl. Met vermelding van je voornaam, achternaam, club, mobiele nummer en vermelding van ’train de trainer’ dag.

In 2021 start de Bond met een uitgebreide meerdaagse opleiding voor kano(polo)-trainers. De cursus van komende zomer is een ideale eerste voorbereiding hierop.


Categorie├źn: verenigingnieuws