Wil jouw vereniging starten met Kanopolo?

Kanopolo is een erg leuke sport en trekt bij de verschillende verenigingen veel nieuwe (jeugd) leden aan.

Stap 1. Neem vooral even contact (klik) op met de Kanopolo Commissie!

Wij kunnen helpen en adviseren bij het opstarten en groeien van Kanopolo binnen jouw vereniging. Zo hebben wij trainers in ons netwerk die graag eens een gasttraining willen geven. Ook kunnen wij inschatten hoeveel en welke materialen je nodig hebt om te kunnen starten, en kunnen we adviseren waar deze te koop zijn. Op onze site (klik) staan verder trainingsboekjes en tips hoe nieuwe leden te werven. Verder start de bond in 2021 met een opleiding voor (beginnende) trainers.

Stap 2. Neem vooral even contact op met een vereniging (klik) in de buurt!

Ook zij kunnen je helpen met materialen (uitleen) en trainingen. Misschien kan je ook enkele trainingen en wellicht een toernooi met deze buurvereniging varen, om zo bekend te worden met kanopolo.

Stap 3. Bezoek zo snel mogelijk een toernooi!

Bij de toernooien kom je er echt achter hoe tof kanopolo is. Check de kalender op onze site wanneer er toernooien in jouw buurt georganiseerd worden. Nog geen compleet team bij jouw vereniging? Vaak kan je jezelf als losse speler aansluiten bij een bestaand team. Neem daarvoor contact op met de toernooi organisator of plaats een oproepje in de Kanopolo Facebookgroep (klik).