Goed nieuws van het vacature-front! Met trots kunnen we aankondigen dat er opvolging is voor de onlangs gestopte Joris Heesakkers. Alex Riedijk en Jens Schulte zullen komend jaar de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen op zich nemen. Alex is speler van Trekvogels uit Haarlem en heeft jarenlang Waterwolf (Hoofddorp) gecoached. Jens, speler van Windhappers in Den Haag, is de drijvende kracht achter het jaarlijkse Windhappers toernooi. Kortom, twee ervaren kanopoloers, met de nodige organisatie-ervaring en volop plannen om de Nederlandse competitie verder te ontwikkelen.

De NK organisatie wordt verder gevormd door Danny Buis, Hoofd Scheidsrechters, en Michiel Boonacker, Hoofd Materiaalcontrole. Scheidend Commissievoorzitter Martijn Rol zal ook komend jaar ondersteuning blijven bieden. Tenslotte ondersteunt Marjon van Vliet op administratie. Een goede basis om straks het nieuwe seizoen in te gaan!

Op korte termijn zal de nieuwe NK organisatie bij elkaar komen om de plannen door te spreken. Vervolgens zullen deze tijdens de ledenvergadering (op de landelijke Kanodag van 25 november) gepresenteerd worden aan alle poloverenigingen. Ook zullen dan de speeldata voor 2024 bekend worden gemaakt. Heb je suggesties hoe het NK verder te ontwikkelen, mail deze dan gerust naar Alex en Jens via het mailadres: nk@kanopolo.nl.

Tenslotte: we zijn nog steeds op zoek naar versterking van de Kanopolocommissie; onder andere zoeken we een nieuwe voorzitter. Meer weten? Check: Gezocht: Voorzitter commissie – Kanopolo.nl

Op de foto’s: Jens Schulte (#16) in actie voor Windhappers en Alex Riedijk (#14) op training bij Trekvogels

Categorieën: verenigingnieuws