Bericht voor de verenigingen

Uitnodiging bijeenkomst Kanopolocommissie Watersportverbond

‘Nieuwe commissie, nieuwe plannen: de toekomst van NL kanopolo!’

De kanopolocommissie van het Watersportverbond zal op dinsdagavond 2 april haar plannen voor de komende jaren presenteren. Een deels nieuwe commissie met de ambitie om onze prachtige sport de komende jaren verder te laten groeien. Kanopolo2025 is het plan om de sport zowel in de breedte als in de top te verbreden en te versterken. Meer verenigingen, meer teams en meer spelers. Maar dit alles kan de commissie natuurlijk niet alleen, daarom nodigt het Watersportverbond alle kano(polo)verenigingen uit op om aanwezig te zijn bij de presentatie van de plannen en de aansluitende discussiesessie. Ook gaan we tijdens de avond in op een aantal actuele zaken, zoals de veranderingen in de spelregels.

Wat: presentatie toekomstplannen kanopolocommissie

Waar: bondsgebouw, Orteliuslaan 1041 te Utrecht

Wanneer: dinsdagavond 2 april

Tijd: inloop 19:30, start rond 19:45 tot uiterlijk 22:00

Wie: voor vertegenwoordigers van kanovereniging lid van het Watersportverbond (vanwege de grootte van de zaal wordt elke vereniging gevraagd maximaal 2 leden af te vaardigen)

Aanmelden kan door te mailen naar martijn.rol@kanopolo.nl. Graag naam/namen, club en telefoonnummer vermelden.

Aansluitend aan de presentatie en discussiesessie, zal er tijd worden ingepland om de belangrijkste wijzigingen in de spelregels 2019 door te nemen. Later dit jaar volgt nog een uitgebreide kennissessie over de spelregels voor scheidsrechters.

Categorieën: verenigingnieuws