Op zondag 9 oktober zal het NK Kanopolo Dames worden gespeeld bij Michiel de Ruyter in Uithoorn. De wedstrijden beginnen rond 9.30 en de finale staat om 16.00 gepland. 

Het schema is nog niet definitief en er is nog ruimte voor damesteams om zich in te schrijven. Clubs die willen mixen om tot een volwaardig damesteam te komen, zijn uiteraard ook van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Joris Heesakkers (joris.heesakkers@kanopolo.nl). 

Tegelijkertijd met het NK zal er een Ledenvergadering georganiseerd worden door de Kanopolocommissie van het Watersportverbond. Logischerwijze ook bij Michiel de Ruyter, het speelschema laat dit toe. De vergadering begint om 14.00 en duurt tot circa 15.00. We nodigen alle kanopolo-verenigingen een afvaardiging te sturen. Op de agenda staat:

  • toekomst van kanopolo: het stimuleren van breedte- en topsport
  • nieuwe opzet Nederlandse competitie
  • samenstelling Kanopolocommissie

Na de vergadering dus nog alle tijd om te genieten van de finale bij de Dames. Gezien de onderwerpen is het van wezenlijk belang dat elke vereniging vertegenwoordigd is. Als je komt, graag even aanmelden via een mail naar Martijn Rol (martijn.rol@kanopolo.nl) met vermelding van je naam & achternaam, de club die je vertegenwoordigt en je telefoonnummer.

Tenslotte, de komende weken staan er nog een aantal leuke toernooien op de planning: op zaterdag 24 september het Toernooi van het Oosten, verder dat hele weekend het Windhappers toernooi en in het eerste weekend van oktober het Pylkwier toernooi. Meer informatie: Canoepolo Tournaments – kayakers.nl

Categorieën: verenigingnieuws