Verenigingnieuws 

Op zondag 16 juni zal de Kanopolocommissie van het Watersportverbond een theoriecursus voor (beginnende) scheidsrechters organiseren. Focus van deze kennissessie is vooral gericht op beginnende scheidsrechters. We gaan dieper in op de spelregels, wat mag wel met kanopolo, wat mag niet, hoe moet je de regels lezen en interpreteren en uiteraard hoe moet je ze toepassen! De cursus wordt op een speelse en interactieve manier gegeven door ervaren ICF scheidsrechters en is toegankelijk voor alle niveaus. Belangrijkste is dat je het leuk vind om te scheidsen en dat je wilt leren!

Locatie: Kanovereniging Keistad in Amersfoort heeft zich aangemeld als gastlocatie. Onder voorbehoud van wijzigingen zal dit dus de centrale gelegen locatie zijn. We beginnen rond negen uur en streven er naar om de kennissessie rond twaalf uur / half een af te ronden.

Scheidsrechters die geïnteresseerd zijn, sturen een mail naar martijn.rol@kanopolo.nl.

Verenigingen die (in de toekomst) als locatie willen dienen, sturen ook naar Martijn een mail.

Ervaren (hoofd- en eerste klasse) scheidsrechters die behoefte hebben aan meer verdieping, kunnen ook een mail sturen. De commissie zal bij voldoende interesse een apart programma bieden voor deze groep scheidsrechters.

Categorie├źn: verenigingnieuws