Vanuit de Groninger Kanovereniging is de vraag gekomen of er nog een scheidsrechterscursus voor beginnende scheidsrechters wordt georganiseerd. Aangezien de Kanopolocommissie momenteel geen voorzitter heeft, is er ook geen centrale coordinatie meer op dit soort activiteiten. Mochten er meer verenigingen behoefte hebben aan een dergelijke cursus, dan zal dit door de verenigingen zelf georganiseerd moeten worden. Breedtesport-coordinator Derk Kuper en ICF-scheidsrechter Martijn Rol zijn bereid ondersteuning te bieden.

Verenigingen die geinteresseerd zijn in een scheidsrechterscursus kunnen dit via hun contactpersoon in de Intervisiegroep Breedtesport doorgeven aan Derk. Zit je als vereniging nog niet in deze groep, meld je dan ook z.s.m. aan bij Derk! Mail naar breedtesport@kanopolo.nl.

Bij voldoende interesse zal Derk in samenwerking met de verenigingen een locatie kiezen en datum prikken. Martijn Rol zal vervolgens de inhoud van de cursus verzorgen.

Tenslotte, dit is weer een mooi voorbeeld waarom er behoefte is aan een goed functionerende Kanopolocommissie met voorzitter! Momenteel lopen Breedtesport, NK-organisatie en Topsport ‘gewoon’ door, maar voor de lange termijn zijn er meer mensen nodig die een rol willen spelen in de ontwikkeling van onze sport. Mocht je willen helpen, schakel dan ook met Derk of Martijn

Categorie├źn: verenigingnieuws