Update NK per 29 maart: nu de corona maatregelen aanhouden hebben we de planning van de Nederlands Kampioenschappen Kanopolo herzien. Graag geef ik zoveel als mogelijk duidelijkheid wat dit jaar wel/niet gaan doen met de kanopolo wedstrijden.

Op de eerste plaats komen 24 en 25 april te vervallen als wedstrijddagen voor de NK. Hiervoor in de plaats komen 17 en 18 juli als extra data. Zo blijft de initiƫle opzet gelijk met 4 weekenden voor een halve competitie en in september een play-off ronde in twee weekenden.

We vinden het belangrijk dat er een minimale periode volledig door teams getraind kan worden voordat de eerste competitie wedstrijd wordt gespeeld. Als dit op 15 mei nog niet mogelijk is, dan vervallen ook de wedstrijddagen in mei. De resterende data blijven dan wel staan en zullen we met een alternatieve invulling van het NK programma komen.

Inschrijven is nog steeds mogelijk, de sluitingsdatum is verschoven naar 1 mei 2021 voor de Heren- en Damesklassen en voor junioren blijft deze staan op 30 mei.

(als dit bericht aanleiding is om de reeds gedane inschrijving te annuleren of aan te passen, stuur dan ook een rechtstreeks bericht naar de NK organisatie via joris.heesakkers@kanopolo.nl)

Meer informatie en inschrijven:
Herenklassen: NK kanopolo 2021 senioren klasse – kayakers.nl

Damesklasse: NK kanopolo 2021 dames klasse – kayakers.nl

Juniorenklasse: NK kanopolo 2021 junioren klasse – kayakers.nl

Zie verder:
– het nieuwsbericht met formele uitnodiging d.d. 7 februari.
– het nieuwsbericht met de toelichting over de nieuwe opzet van het NK.

Categorieƫn: verenigingnieuws