Dit jaar zal Kanovereniging “De Zwetplassers” in de Wormer voor het negende ‘ZP Open’ kanopolo toernooi organiseren. Een top toernooi waar poloërs uit alle windstreken op af komen. Dit jaar vindt het toernooi plaats op 29 en 30 augustus 2015. Het toernooi wordt georganiseerd voor de 1ste, 2de en 3de klasse. De 3de klasse is voor de jeugd-, veteranen- en beginners samen. Op het toernooi zal plaats zijn voor 30 teams. De kosten per team zijn € 75,-. De inschrijving sluit op 16 augustus 2015.

Ben je enthousiast? Schrijf je dan in via http://zpopen.zwetplassers.nl

 Ter bevestiging van je inschrijving maak je het inschrijfgeld van jouw team over naar:

Kanover. de Zwetplassers te Wormer

Rekeningnummer: NL12INGB0002661872 (indien nodig: BIC: INGBNL2A)

Onder vermelding van: ZP-Polotoernooi 2015 “teamnaam”

 Naast een super toernooi overdag, wordt er tijdens het avondprogramma voor goed en betaalbaar eten gezorgd. Vanaf vrijdagavond 28 augustus kan er kosteloos worden gekampeerd op het veld direct naast de kanovereniging. De capaciteit is gelimiteerd, dus laat vooraf weten met hoeveel tenten je komt.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen via e-mail. Ons adres is kanopolo@zwetplassers.nl Wanneer je de voorkeur hebt voor telefonisch contact mail ons dan het telefoon nummer en de tijden waarop je te bereiken bent naar het e-mail adres en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 Als altijd zullen we er een sportief en gezellig kanopolo weekend van maken.

Hopelijk tot ziens op 29 en 30 augustus  in Wormer!

Met vriendelijke groet,

K.V. de Zwetplassers – Wormer

Categorieën: Nieuws