Uitnodiging voor deelname Workshop ‘Hoe werf ik meer kanopolo-leden’

Kanopolo is bij kanovereniging Michiel de Ruyter (Uithoorn) de afgelopen jaren sterk gegroeid. Inmiddels heeft de club structureel twee teams in de Hoofdklasse, spelen er acht teams mee in de competitie, zijn ze hofleverancier voor bijna alle vier de Oranje selecties, Heren, Dames en Junioren, en organiseren zij ook nog eens een van de grootste internationale toernooien van Nederland: de Amsterdam Open. De club haalde er zelfs ‘Hart van Nederland‘ mee – Kortom, kanopolo leeft bij MdR!

Michiel de Ruyter laat dus zien dat je als club in een paar jaar tijd iets moois neer kan zetten met de sport kanopolo. Meer (jeugdige) leden, meer teams, toernooien & wedstrijden winnen, internationals leveren aan Oranje, toernooien organiseren. Het kan met de juiste visie, strategie, inzet en de juiste dingen op de juiste momenten doen. Voor kano(polo)verenigingen die op zoek zijn naar tips hoe verder te groeien in kanopolo, organiseert MdR speciaal op vrijdag 9 maart een ‘workshop’ ledenwerving voor kanopolo.

Samengevat:
Wat: workshop ‘hoe werf ik meer kanopolo-leden’
Waar: Michiel de Ruyter Roei- & Kanovereniging, Uithoorn. Zie http://www.mdr.nu/
Door: leden van MdR
Voor: verenigingen en kanopoloteams die willen groeien!
Kosten: geen, behalve de gebruikelijke kosten voor een kop koffie, thee, of wat je wilt drinken
Wanneer: vrijdag 9 maart vanaf 19:30

Aanmelden: mail naar martijn.rol@kanopolo.nl: je naam, telefoonnummer en clubnaam

Tenslotte: ook verenigingen die het al uitstekend doen zoals Viking Venlo, Helmvaarders of Keistad, zijn natuurlijk van harte welkom om mee te brainstormen en input te leveren!

Namens MdR,

Martijn Rol, kanopolocommissie

 

Categorieën: Nieuws