Het eerste NK weekend is voorbij en de Hoofdklasse Heren is halverwege alle te spelen wedstrijden. Tijd om na al het speelgeweld bij LKV Rijnland de balans op te maken.

Zoals op de ranglijst te zien is voert Viking Venlo deze aan. Alleen tegen Trekvogels werden punten verspeeld met een gelijkspel. De kampioen van vorig jaar, Odysseus, werd verslagen met een nipte 2-1. De nummer 3 van vorig jaar, MdR-1 werd ook nipt verslagen: 4-3. De overige wedstrijden wist Viking Venlo overtuigend te winnen.

Odysseus en MdR-1 speelde in hun onderlinge duel gelijk met 2-2. Odysseus volgt daardoor op 3 punten van Viking Venlo, maar heeft in principe de kaarten nog in eigen hand om opnieuw het kampioenschap te pakken.

MdR-1 lijkt dit jaar niet mee te gaan strijden, na verlies van Keistad en Rijnland staan ze 4e met 9 punten achterstand op de koploper.

Thuisclub Rijnland heeft de 3e plek te pakken. Zij wisten alle wedstrijden, behalve die van Viking Venlo en Odysseus te winnen.

In het weekend van 16/17 juni zullen in Den Haag de beslissingen gaan vallen. Zal Viking Venlo voor het eerst landskampioen worden, herpakt Odysseus zichzelf en de titel, of zal Rijnland in staat zijn te stunten?

Categorieën: Nieuws