Dit jaar zal Kanovereniging “De Zwetplassers” uit Wormer een kanopolo toernooi organiseren, en wel op 2 en 3 September 2017. Nog een laatste moment voor het laatste NK weekend. prima de krachten van de teams te testen tegen elkaar voordat het beslissende weekend volgt.

Er zal op het toernooi maximaal plaats zijn voor 30 teams. Het is mogelijk om teams in de volgende klassen in te schrijven:

  • 1e klasse inschrijfgeld: € 80,-
  • 2de klasse inschrijfgeld: € 80,-
  • 3de klasse Veteranen inschrijfgeld: € 80,-
  • 3de klasse Jeugd en beginners inschrijfgeld: € 80,-
via deze link in te schrijven:

De jeugd-,veteranen-,en beginners klasse worden samen gevoegd in 1 klasse. Deze zal in het programma de 3de klasse genoemd worden. De inschrijving sluit op 16 augustus 2017. Het inschrijfgeld dient voor die datum overgemaakt te worden naar:

Kanover -de Zwetplassers te Wormer
ING bank nr. 2661872
IBAN: NL12INGB0002661872 BIC: INGBNL2A

Bij betaling vermelden: ZP-Polotoernooi 2017 “teamnaam”

We hopen er een sportief en gezellig kanopolo weekend van te maken. Tevens zijn we bezig met een scholen project waarbij er teams zullen worden opgesteld van leerlingen van de lokale scholen. Wellicht zit er nieuw talent in welke nieuw zijn voor de polo wereld.

Tijdens het avondprogramma zal er voor een betaalbaar avondmaal gezorgd worden. Kamperen in de buurt van de kanovereniging is mogelijk maar in verband met onze capaciteit en kampeervergunning verzoeken we jullie om ons te e-mailen met hoeveel tenten jullie komen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie ten alle tijden contact met ons opnemen via e-mail. Ons adres is kanopolo@zwetplassers.nl. Wanneer je de voorkeur hebt voor telefonisch contact mail ons dan het telefoon nummer en de tijden waarop je te bereiken bent naar bovenstaand e-mail adres en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hopelijk tot ziens op 2 en 3 September 2017 in Wormer!

Met vriendelijke groeten, K.V. de Zwetplassers

Categorieën: Nieuws