Beste Kanopoloer,

De commissie Kanopolo van het Watersportverbond (WSV) nodigt alle verenigingen uit, waar kanopolo wordt gespeeld, om een afvaardiging (max. 3 personen per vereniging) naar de ‘Algemene Leden Vergadering’ (ALV) te sturen van de Kanopolosectie van het Watersportverbond.

Doel van de bijeenkomst is om verenigingen bij te praten over de acties die de commissie heeft uitgevoerd en wil gaan maken voor de verdere ontwikkeling en promotie van de sport kanopolo. Tegelijkertijd is deze uitnodiging ook een belangrijke oproep vanuit de commissie voor hulp en ondersteuning; als commissie hebben wij veel plannen, echter is er te weinig capaciteit om deze goed uit te voeren.

Momenteel worden te veel dingen gedaan door te weinig mensen. Er is een reëel risico dat als sommige vrijwilligers stoppen er enkele essentiële activiteiten simpelweg niet meer georganiseerd kunnen worden. Denk daarbij onder andere aan de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen, het verzorgen van workshops voor startende scheidsrechters, communicatie et cetera. Om onze mooie sport verder te professionaliseren, maar ook verder te laten groeien is draagvlak vanuit alle kanopoloënde verenigingen nodig.

Kortom, komt allen! 

Wat: Kanopolo meeting WSV

Waar: Huis van de Sport – Wattbaan 31-49, Nieuwegein

Datum: Maandagavond 8 juni (het weekend daarop is er geen toernooi, dus daarom is gekozen voor deze week)

Tijd: Inloop 19:00 / Aanvang 19:30 / Einde 22:00

Afvaardiging: max. 3 personen per vereniging

Aanmelden: Vul onderstaand formulier in!

[contact-form-7 id=”713″ title=”Aanmelding ALV 8 juni 2015″]

Met vriendelijke groeten,

de Commissie Kanopolo