Ambitie om Wereldkampioen Kanopolo te worden? Grijp nu je kans!

Bondscoach Jeroen Dieperink organiseert op zaterdag 10 maart een open training van de Nederlandse Herenselectie Kanopolo. Spelers in Nederland die in aanmerking willen komen voor Oranje en een plaats willen veroveren in de selectie van het WK in Canada, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Jeroen Dieperink is recentelijk begonnen als coach van de Nederlandse heren. Onder zijn leiding zal Oranje deelnemen aan het Wereldkampioenschap dat begin augustus plaats vindt in Welland, Canada. Om een beeld te krijgen bij de potentiele omvang van de voorselectie voor dit WK, wordt de open training gehouden. Spelers die uitblinken op de training zullen worden opgenomen in de WK voorselectie en kunnen rekenen op een intensief vervolgtraject richting Welland. In mei/juni zullen diverse toernooien worden bezocht, waarna de definitieve selectie voor het WK zal worden bekend gemaakt.

Wat: Open Training Nederlandse Herenselectie Kanopolo
Waar: Deventer Kanovereniging
Datum: zaterdag 10 maart
Tijdstip: om tien uur aanwezig!
Aanmelden: niet nodig, zorg dat je op tijd bent!

Wat neem je mee: je kanopolo-uitrusting, sportkleding, spierballen, een topconditie, goed humeur, voldoende eten & drinken en de ambitie om komend jaar wereldkampioen te worden!

Categorieën: Nieuws