Beste Kanopoloer,

Op zaterdag 7 november a.s. organiseert het Watersportverbond de Landelijke Kanodag in het Huis van de Sport in Nieuwegein. Tijdens deze dag kan je allerlei workshops en lezingen over diverse kanodisciplines volgen. Zo organiseert de kanopolocommissie een meeting voor vertegenwoordigers van alle kanopoloverenigingen met als thema ‘Toekomst van Kanopolo in NED’. Want hoewel onze sport nog steeds groeit, zijn er wel de nodige zaken die onze aandacht vragen en waarvoor wij steun en input vanuit de verenigen nodig hebben. Zowel breedte- als topsport moeten verder gestimuleerd worden en ook willen wij stil staan bij de organisatie en toekomst van de landelijke competitie.

Naast de serieuze agenda is er aan het einde van de dag ook de huldiging van de diverse kampioenen; zoals de Nederlandse Dames selectie voor hun behaalde 3’de plaats tijdens de Europese Kampioenschappen Kanopolo in Essen, GKV Groningen die voor de derde keer op rij landskampioen werd en ook zetten we Marijke Dijkman in het zonnetje voor haar 20 jarig jubileum als international.

Kortom, komt allen!

Landelijke Kanodag – ‘Toekomst van het Kanopolo’
Locatie: Huis van de Sport, Wattbaan 31-49 Nieuwegein
Datum:  Zaterdag 7 november

Tijdstip: er zijn twee opties; 11:15 en 14:15 – afhankelijk van de aanmeldingen per ronde, wordt het definitieve tijdstip bepaalt. Kortom geef in het inschrijfformulier aan welk tijdstip (ronde) jouw voorkeur heeft! Voor het overleg staat max anderhalf uur gepland.

Inschrijven kan via: http://www.watersportverbond.nl/landelijkekanodag. Hier vind je ook meer info over het programma van de hele dag.
Met vriendelijke groeten,

Ronald Sluijp
Voorzitter commissie Kanopolo

Categorieën: Nieuws