Afgelopen weekend heeft Oranje een goede prestatie neergezet door de halve finales van de FlanderCup (het tweede toernooi om de ECA Cup) in Mechelen te halen. Hierin was helaas Spanje net een maatje te groot (6-5 na verlenging). Ook de strijd om plaats 3 ging verloren in de verlenging – Italië bleek net iets makkelijker te scoren – 3-2 verlies.

Zie een volledig verslag op de facebookpagina van de Nederlandse herenselectie:
https://www.facebook.com/pages/Nederlandse-Herenselectie-Kanopolo/110008409169713?fref=nf

Naast de Heren speelden ook de Nederlandse Dames, de Heren tot en met 21 jaar en  Dames tot en met 21 jaar in Mechelen. Ook hier geen podiumplaats. Wel een erg leuk verslag op de facebookpagina van de junioren dames:
https://www.facebook.com/thenetherlandsladiesu21canoepolo?fref=nf

Alle resultaten en einduitslagen zijn terug te vinden op: http://www.flanderscup.eu/

Voor wie er maar geen genoeg van kanopolo kan hebben. Komend weekend is het Internationale toernooi van Deventer – bij kanovereniging Deventer en met topteams uit o.a. Duitsland, Engeland en België. Voor teams uit lagere klassen is er een toernooi in Amersfoort bij Kanovereniging Keistad.
Check het schema van Deventer International via: http://www.canoepolotournaments.com/deventer
Check voor meer info over het Keistad toernooi – http://www.kvkeistad.nl/nieuws/kanopolonieuws

Na komend weekend is er in Nederland een korte zomerstop om in augustus weer te beginnen met diverse toernooien in binnen- en buitenland. Eind augustus staat voor Oranje het EK op de planning en in september wordt het laatste weekend van de competitie gespeeld.

Categorieën: Nieuws