Beste kanopolo vrienden,
Het is een gekke tijd. Hoe vaak heb ik dat de afgelopen weken gehoord. Maar bizar is zeker. Een goede drie weken geleden werden de eerste toernooien van het seizoen afgelast, inmiddels zijn de ECA cups gecancelled en het WK verplaatst naar 2021.

En dan nu het besluit om dit jaar (2020) geen Nederlands Kampioenschap Kanopolo te houden! Tot dit besluit zijn we gekomen nadat we de opties hebben beoordeeld. We willen een realistisch vooruitzicht bieden en daarin past geen volwaardige competitie en dus ook geen Nederlandse kampioenen.

Wordt er dan helemaal geen kanopolo gespeeld dit jaar? Dat hopen we van harte wel. We reserveren twee weekenden in september voor een Nederlands bekertoernooi, waarmee we het kanopolo willen vieren.

– 5/6 september voor de junioren, dames en hoofdklasse
– 26/27 september voor de eerste, tweede en derde klasse

Over het programma en de inschrijving volgt binnenkort meer informatie. Uiterlijk 1 augustus wordt definitief besloten of de poloweekenden in september doorgaan, op basis van de situatie van dat moment.

De inschrijving voor het NK 2020 is inmiddels afgesloten, betaald inschrijfgeld wordt teruggestort.

Tot die tijd, zorg goed voor jezelf en elkaar. Blijf sporten en kanoën, maar binnen de gestelde regels, houd in ieder geval voldoende afstand!

met sportieve groet,
Joris Heesakkers,
namens de NK organisatie en WSV Kanopolocommissie