Op vrijdag 17 juni organiseert het Watersportverbond het scholenkampioenschap voor zeilen en kanoën. Scholen uit het hele land kunnen zich opgeven om deel te nemen aan spectaculaire wedstrijden in allerlei watersporten. Kanopolo staat ook voor het eerst op de agenda! Scholen kunnen zich nu al aanmelden (check ook: http://www.watersportverbond.nl/scholenkampioenschap). Uiteraard kunnen deze jonge scholieren niet onvoorbereid naar dit kampioenschap afreizen. Het Watersportverbond zoekt dan ook kanopoloverenigingen die beschikbaar zijn om in aanloop naar 17 juni schoolklasjes (van scholen uit jouw regio) te ontvangen en te leren kanopoloën.

Voor jouw club is het natuurlijk een mooie vorm van PR voor je sport en je vereniging. Hou er rekening mee dat je 1 tot 2 dagdelen in aanloop van 17 juni (data in overleg met de desbetreffende school te bepalen) een groepje enthousiaste kids moet begeleiden en weg moet wijzen.

Dus, ben je geinteresseerd als vereniging? Lijkt het je leuk om (in kleine groepjes) scholieren te ontvangen bij jou op de club om hen te leren kanopoloën? Meld je dan nu aan via: mwmrol@hotmail.com

Categorieën: Nieuws