Goed nieuws vanuit het Oranje kamp. Voor de Heren Onder 21 jaar zijn er nieuwe coaches aangesteld. Jeroen Muusse en Raimond Hof zullen komend jaar Oranje O21 begeleiden richting het EK in Duitsland. Muusse is een oud-gediende in de sport; hij speelde jaren voor Deventer en in de jaren negentig nog voor zowel Oranje Onder 21 als Oranje Heren. Zijn tactisch inzicht zet hij nu in als trainer bij de jeugd. Hof is later pas begonnen met kanopolo, maar in zijn dagelijks werk als communicatiespecialist heeft hij uitgebreide werkervaring opgebouwd bij tal van sportbonden en -organisaties. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring opgebouwd als trainer/coach van diverse Deventer teams. Zijn expertise zit vooral in het mentale gedeelte en teambuilding. De Kanopolocommissie is verheugd met dit ervaren duo dat onze talenten voor de komende jaren kan klaarstomen voor de medailles.

Open training: jonge talenten die mee willen doen met Jong Oranje, kunnen op zondag 26 maart deelnemen aan een Open Training. Iedereen binnen de leeftijdscategorie is uitgenodigd.

Locatie: HWC Helmvaarders in Helmond,
Tijdstip van aanvang: 10.00

Aanmelden kan door een mail te sturen naar charlotte.bakkes@watersportverbond.nl
Vermeld hier in je naam, leeftijd, vereniging en op welk niveau je speelt.

Er wordt getraind in twee tijdsblokken en tussendoor geluncht – vergeet zelf niet je eten en drinken mee te nemen. En in maart kan het nog koud zijn, dus neem goede vaarkledij mee en warme kleding voor op de kant!

Mail ook als je zondag 26 maart niet mee kan doen, maar wel in aanmerking wilt komen. Dan wordt je voor een toekomstige training uitgenodigd.

Verder update Oranje teams: Voor de Heren selectie zijn we nog steeds op zoek naar ervaren kandidaten, gesprekken met meerdere kandidaten hebben tot op heden niet tot een aanstelling geleid. Bij de Dames en Dames Onder 21 jaar zijn beide selecties momenteel samengevoegd en worden gecoacht door Sytse van der Zwan en Marlen Wessels. Met meerdere kandidaten lopen momenteel gesprekken voor verdere versterking van de coachingsstaf.


Categorieën: Nieuws