Wegens succes op herhaling! In 2014 hadden we de primeur van een heuse dames klasse. Dit jaar geven we dit een vervolg.

De proef van vorig jaar resulteerde in 5 teams, waarvan een aantal samengesteld uit individuele spelers van meerdere verenigingen. In 2015 gaan we op dezelfde voet verder. Hoe? Naast alle teams die in de andere (reguliere) klassen uitkomen, worden er teams samengesteld voor de dames klasse met speelsters die zich specifiek hiervoor hebben ingeschreven. Inschrijven kan op individuele basis, of met een volledig team. Daarnaast kunnen de dames nog steeds voor hun (club)team uitkomen in de reguliere klassen. Per dag speel je 1 tot 2 wedstrijden in de dames klasse. Op deze manier hoeft er bij de andere teams geen tekort aan spelers te ontstaan.

Tijdens het eerste speelweekend van de NK (9/10 mei) worden de dames teams definitief vastgesteld. Vervolgens is er elke competitie dag een blok wedstrijden in de dames klasse. Je speelt met dezelfde uitrusting in de dames klasse als waarmee je voor je andere team speelt. Alleen de zwemvesten zorgen voor de uniformiteit van de dames teams. Deze zwemvesten worden beschikbaar gesteld door de competitie organisatie. wat: De winnaar van de dames klasse behaalt daarmee de officiële titel: Nederlands Kampioen Kanopolo dames. Bovendien hebben de kampioen en de nummer 2 recht op een startbewijs voor de Europese Kampioenschappen voor Clubteams. Dus dames, meld je aan voor het NK in de dames klasse!

Individueel inschrijven kan per e-mail: nk@kanopolo.nl Vermeld dan in ieder geval je naam, geboortedatum én je eventuele clubteam.

Complete (of gedeeltelijke) teams kunnen inschrijven via de site: http://www.kanopolo.nl/nk/inschrijven/

Let wel op, wil je met een volledig team in een reguliere klasse én in de dames klasse spelen? Schrijf je dan 2x in! Voor vragen of opmerkingen mail dan naar nk@kanopolo.nl