Ben jij gepassioneerd in en voor kanopolo, heb jij verstand van tactiek en techniek, ben je een echte teambuilder, kan je als geen ander een team coachen en beter maken, wil jij een WK Kanopolo meemaken, wil jij Wereldkampioen kanopolo worden (of daar toch tenminste een poging toe wagen), wil jij een groep fanatieke kanopolo meiden naar de top brengen? Als jij deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, meld je dan nu aan bij de Kanopolocommissie van het Watersportverbond, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Want, de Nederlandse Damesselectie is op zoek naar nieuwe coaches. De huidige coaches Marsa Roos en haar man Erwin Roos zwaaien na dit seizoen af. Zij begeleiden Oranje dit jaar naar een vijfde plaats op de World Games in Polen en naar een zesde plaats op het EK in Frankrijk en kiezen er voor om te stoppen. Oranje gaat echter door richting de top! De Nederlandse Dames hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Canada dat volgend jaar in augustus plaats vindt. Op het laatst gehouden WK in Italië in 2016 eindigde Oranje nog op de meest ondankbare plek denkbaar: plaats vier, net naast het podium. Voor komend jaar is de ambitie om weer voor de medailles te gaan.

Dus ben jij geinteresseerd, meld je dan aan. Wij zoeken iemand met (1) passie voor sport en dan natuurlijk het liefst voor kanopolo, (2) ervaring in het coachen en/of trainen van teams en (3) enthousiasme, energie en soms ook wat geduld. Ervaring in het deelnemen aan WK’s of EK’s kanopolo is natuurlijk een pre!

Wij bieden: een groep enthousiaste kanopolodames, momenteel 4e van de wereld met ambitie naar meer en de mogelijkheid om naar het WK in Canada te gaan!  Voor een indruk van het huidige team, check eens hun facebookpagina: https://www.facebook.com/DutchCanoePoloLadies/

De functie heeft één maar, en dat is dat er maar beperkte budgetten zijn. De functie is een vrijwilligers functie en dus onbetaald. Je moet deze rol als trainer/coach echt doen voor het plezier, de drive om te willen winnen en je eigen persoonlijke ontwikkeling en niet voor het geld.

Tenslotte, onze selecties worden in beginsel altijd in duo’s gecoacht. Voor de Dames zoeken wij dus minimaal 2 personen die deze coaching/trainerfunctie willen invullen, waarbij de voorkeur uitgaat naar minimaal 1 dame als coach.

Meer interesse of vragen? Mail de commissie via martijn.rol@kanopolo.nl

 

De Oranje selectie van 2017

 

 

Categorieën: Nieuws