Onlangs heeft de commissie Kanopolo van het Watersportverbond (WSV) een uitnodiging verstuurd voor de ‘Algemene Leden Vergadering’ (ALV) van de Kanopolosectie van het Watersportverbond.
 
Tot en met gisterenavond hebben we slechts van vier kanoverenigingen reactie ontvangen aanwezig te zullen zijn met een afvaardiging van spelers. Als commissie Kanopolo kunnen we niet anders dan besluiten deze geplande ALV op 8 juni te annuleren bij gebrek aan opkomst van verenigingen en spelers.
 
Doel van de ALV is om verenigingen bij te praten over de acties die de commissie Kanopolo heeft uitgevoerd en wil gaan maken voor de verdere ontwikkeling en promotie van de sport kanopolo. Tegelijkertijd was deze uitnodiging ook een belangrijke oproep vanuit de commissie voor hulp en ondersteuning; als commissie hebben wij diverse plannen, echter is er te weinig capaciteit om deze goed uit te voeren en bepaalde activiteiten (o.a. NK) te borgen met hulp van extra vrijwilligers.
Om onze mooie sport verder te professionaliseren, maar ook verder te laten groeien is draagvlak vanuit alle kanopoloënde verenigingen nodig.
De ALV zal opnieuw worden gepland aan einde van het seizoen en verwachten we, dat naast de vier verenigingen de zich hebben aangemeld, ook alle kanopoloënde kanoverenigingen aanwezig zullen zijn die zich nog niet hadden aangemeld.

Met vriendelijke groeten,
Ronald Sluijp
Voorzitter commissie Kanopolo
Categorieën: Nieuws