Het eerste wedstrijdweekend van het NK zit er op. In een zonovergoten Uithoorn is er gestreden in de eerste, tweede en derde klasse. Bijgevoegd de wedstrijduitslagen en de tussenstand.
Wedstrijduitslagen NK kanopolo mei2016

tussenstand NK kanopolo mei2016

Volgende competitie weekend: 18 en 19 juni bij Kanovereniging Windhappers in Den Haag.
– géén tweede klasse, door het beperkte aantal teams in de tweede klasse (7) is er nu al een halve competitie gespeeld. in september vind de andere helft plaats.
– hoofdklasse en eerste klasse spelen wel 2 dagen, voor de hoofdklasse (8 teams) is dit een halve competitie.
– de derde klasse heeft in Den Haag 1 wedstrijddag.

– verder zijn er wedstrijden voor de jeugd- én dames klasse.

* jeugd teams kunnen zich nog aanmelden. Om de jeugd klasse aan te vullen met meer teams staat de competitiecommissie het toe dat spelers nu uitkomend in een seniorenteam in de derde of tweede klasse én die nog géén 18 jaar zijn, om deel te nemen met een team in de jeugdklasse! Kortom, clubs met een jeugdteam die net niet genoeg spelers hebben, mogen dit team aanvullen met juniorenspelers uit de herenklasse 2 en 3.
* voor de damesklasse worden, naast de ingeschreven teams, mix teams samengesteld. Vind je het leuk om in de damesklasse te spelen én maak je nog geen deel uit van een dames team, meld je dan aan door een mail te sturen naar nk@kanopolo.nl. (De dames klasse is extra, dus naast de wedstrijden voor je reguliere club team!)

Tot slot nog maar eens de oproep voor versterking van de NK organisatie. Met name een Coördinator Wedstrijdlocaties is hard nodig. Voor dit jaar zijn de lokaties geregeld, maar wie neemt de taak op zich om de lokatie voor de komende jaren te coördineren?

met sportieve groet,

organisatie NK kanopolo
Watersportverbond
Categorieën: Nieuws