Dit artikel wordt periodiek geactualiseerd. Laatste actualisatie: 27 maart.

In verband met het aangescherpte beleid vanuit het NOS*NSF en het Watersportverbond omtrent corona, adviseert de kanopolocommissie alle aangesloten verenigingen om geen sportactiviteiten te organiseren de komende periode en spelers om niet in groepsverband te trainen. Blijf zo veel mogelijk thuis en train zo veel mogelijk individueel. De kanopolocommissie volgt hierin het beleid van het NOS*NSF en het Watersportverbond en . Zie voor meer informatie:
https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Diverse sportactiviteiten voor de komende periode zijn geannuleerd:

  • Het Helmond International Tournament in het weekend van 18 en 19 april is geannuleerd. Medio april zal de commissie een besluit nemen met betrekking tot de start van de competitie medio mei.
  • Eerder is al besloten dat de scheidsrechterscursus van zondag 22 maart wordt geannuleerd. Dit geldt ook voor de ‘wervingsmiddag’ die dezelfde dag gepland stond. De cursus zal in een later stadium worden ingehaald.
  • De aangescherpte maatregelen per 23 maart, leidt er tot dat grote sportevents geen doorgang kunnen vinden tot en met 1 juni. Dit houdt in dat we het eerste NK weekend (in mei in Alkmaar) zullen annuleren. De competitie-organisatie bekijkt naar alternatieve data later dit jaar.
  • Het verbieden van (vergunningsplichtige of meldplichtige) events tot en met 1 juni heeft ook tot gevolg dat de internationale toernooien van Uithoorn (Amsterdam Open) en Venlo (Haventoernooi) niet door zullen gaan. Verdere communicatie hier over laat de kanopolocommissie over aan de cluborganisaties zelf.
Categorie├źn: verenigingnieuws